Счетоводни услуги за нови фирми

Един от най-често задаваните въпроси след регистрацията на фирмата е: „На кого да доверя счетоводството си?„. Този въпрос е изключително важен, защото добрата счетоводна отчетност на новата Ви фирма е един от ключовите фактори за успех.

Например, добрият счетоводител може да ви спести много разходи – като организира счетоводството по начин, позволяващ законно да намалите данъците си до минимум. Също така ще следи промените, свързани с данъчно-осигурителното законодателство – за да е сигурно, че фирмата работи съгласно законите.

Коя фирма за счетоводни услуги препоръчваме:

За цялостното водене на счетоводната отчетност на регистрираните от нас фирми се доверяваме на ЕКСПЕРТА – една от водещите фирми за счетоводни услуги в гр. Пловдив. Те са специализирани в цялостното счетоводно обслужване на новосъздадени фирми – както български, така и чуждестранни.

В сайта им можете да откриете и редовно обновяван блог – от където можете да научите полезни съвети, свързани с успешното развитие на бизнеса.

Какви са предимствата на счетоводна къща ЕКСПЕРТА:

  • Преди всичко това е ефективния им начин на работа, осигуряващ висококачествено счетоводно обслужване на отлична цена.
  • На второ място – това е отзивчивостта на персонала. ЕКСПЕРТА разполагат с млад и мотивиран екип от счетоводители, готов да обясни на разбираем език дори сравнително сложни счетоводни казуси.
  • ЕКСПЕРТА предлагат индивидуален подход при организирането на счетоводната отчетност на клиентите си. Независимо от това дали фирмата се занимава с търговия, производство или услуги – разнообразното им портфолио от клиенти им осигурява ценен опит в най-разнообразни бизнес сектори.

Какво да очаквате от ЕКСПЕРТА:

  • Първоначално съдействие при стартиране на фирмата.

Стартирайки бизнес, вероятно ще имате доста въпроси – като например колко ще бъдат осигуровките, какви други регистрации са необходими за да може фирмата да работи съгласно закона, по кои сметки се превеждат дължимите данъци и много други. По всички тези и още много други въпроси можете да разчитате на екипа на ЕКСПЕРТА.

  • Регистрация по ЗДДС

В много от случаите след като регистрирате фирмата си ще е необходимо да направите още една регистрация – тази по ЗДДС. Регистрацията по ЗДДС е много сериозна стъпка, от която следват редица задължения – като основното е ежемесечното подаване на справките – декларации по ДДС. Можете да разчитате на счетоводна къща ЕКСПЕРТА както за първоначалната регистрация по ЗДДС, така и за ежемесечното изготвяне на справките и подаването им до 14-то число всеки месец.

  • Изчисляване на дължимите осигуровки и изготвяне на платежните нареждания.

Като управител на действаща фирма имате задължението да се осигурявате. Също така сте задължени да осигурявате и персонала си (в случай че имате назначен такъв). От ЕКСПЕРТА ще изберат най-подходящия тип осигуряване – като всеки месец ще изготвят платежните нареждания към бюджета и ще подават необходимите декларации към НАП. Също така можете да разчитате на тях и за изготвянето на трудовите договори с персонала – така че фирмата ви да е защитена при евентуални проверки от Инспекцията по труда.

  • Текущи консултации, свързани с дейността

Вероятно често ще възникват въпроси в процеса на работата – винаги можете да се обърнете към екипа на ЕКСПЕРТА при нужда от консултация. Съвременните счетоводители вече са и доверени бизнес консултанти – с които можете да обсъдите едно или друго ваше решение.

 

Можете да научите повече за ЕКСПЕРТА от официалния им сайт.